Türkiye Belediyeler Birliği Seçimleri'ne giden ve orada Encümen Üyeliğine seçilen Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, yeni görevi olan TBB Encümen Üyeliği'ni değerlendirdi. 

“ZONGULDAK’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ” 

Belediyeler Birliği seçim sonucunda 14 vilayetin içerisinde Zonguldak’ın yer alması gurur verici diyen Başkan Tahsin Erdem yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“Zonguldak’ımız ve Batı Karadeniz için almış olduğum görev çok önemlidir. 81 vilayetinin olduğu 1402 belediye ve belediye meclis üyeleri ile  belediye başkanlarımızın oy kullandığı bir ortam da Zonguldak’ın da bu encümen kadroda yer alması onur vericidir. Bize burada düşen Zonguldak’ımızı en iyi şekilde temsil edebilmektir.

Bunu sadece Zonguldak Belediyesi’ne bir katkı olarak görmemek lazım, bizim geçmişte olduğu gibi sadece kendi belediyelerimize değil tüm belediyelere elimizden gelen katkıyı sunmak için orada görev aldık.

İlçeler ve bölge illerimiz için keza aynı şey geçerlidir. Önemli olan ekonomik anlamda zorluk çeken belediyelere biraz daha katkı sağlayabilmek. Ya da projelere destek olabilmek ben önemli bir proje olduğunu düşünüyorum. 14 vilayetin içinde Zonguldak’ın da olması çok gurur verici bize burada düşen şehrimizi en iyi şekilde temsil edebilmektir.”

Kaynak: Neriman Dengiz