TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, önce 1461 Trabzon’a 4-1, Bu hafta sonu ise  Esenler Erokspor’a 6-2 yenilerek  ligin ikinci yarısında kötü  bir başlangıç yaptı.
12 puanla  küme düşme  potasının içinde bulunan Kırmızı-Lacivertli ekip’in aldığı kötü sonuçlar taraftarlarını karamsarlığa sürüklüyor.
Çarşamba günü  kendi sahasında  Afyonspor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor, bu karşılaşmadan  galibiyetle ayrılarak kötü gidişine dur demek istiyor.
Daha önce oynadığı maçlarda 15 puan toplayan Zonguldak Kömürspor, 3 puan silme cezası alınca 12 puana indi ve 17. sırada yer aldı.
Afyonspor ise 29 puanla  dokuzuncu basamakta bulunuyor. Zonguldak Kömrüspor, bu maçın hazırlığını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek, Karşılaşma Çarşamba günü saat 14.00’de Karaelmas Kemal  Köksal stadyumunda oynanacak.
 Şampiyonluk mücadelesi veren iki rakibi ile yaptığı müsabakadan puansız ayrılan Kırmızı-Lacivertli futbolcuların Afyon müsabakasından iyi bir sonuçla ayrılarak çıkışa geçmesi bekleniyor.

Kaynak: Ercan Aygün