TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor 13. hafta maçında evinde kritik bir müsabakaya çıkıyor.  Zonguldak Kömürspor Ankara Demirspor maçını canlı olarak izlemek isteyen taraftarlar maçın yayınlanacağı kanalı merak ediyor. Peki, Zonguldak Kömürspor -Ankara Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İş tüm detaylar..

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta  alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor kendi sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak.
Geçen hafta oynanan Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetleri müsabakasını 4-1  kaybeden ve kümede kalma yolunda yara alan Zonguldak Kömürspor bu yenilgiyi telafi etmek istiyor.

Peki,  Zonguldak Kömürspor- Ankara Demirspor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? İşte bu maça dair tüm detaylar.
 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR - ANKARA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA

TFF 2.lig Beyaz Grup'ta alt sıradan uzaklaşmak isteyen Zonguldak Kömürspor 13.hafta  mücadelesinde 12 Kasım  günü  saat 14.00'te kendi sahasında güçlü rakibi Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Maça gidemeyecek olan Zonguldak Kömürspor taraftarları bu maçın hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor.
Alt Sıraları yakından ilgilendiren maçta  Zonguldak Kömürspor - Ankara Demirspor ile 12 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Karaelmas  Kemal Köksal stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı Bursa Bölgesi Hakemi Süleyman Soyutürk yönetecek.
Zonguldak Kömürspor Ankara Demirspor müsabakası herhangi bir kanaldan canlı olarak yayınlanmayacak.
Haber:Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz