TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor,  cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarına  başladı.
2-1 galibiyetle sonuçlanan Karacabeyspor maçı  sonrası 1 gün izin verilen futbolcular, tesislerde toplandılar. Saat 14.00’de Teknik Patron Barış Şeref nezaretinde haftanın ilk antrenmanını yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcuların aldıkları galibiyetten dolayı neşeli oldukları gözlendi. Teknik Patron Barış Şeref, çalışma öncesinde  sahanın ortasında  futbolcuları ile toplantı  gerekleştirerek Karacabey maçının değerlendirmesini yaptı ve  hafta sonunda oynanacak Ankaraspor müsabakasının önemini anlattı. Isınma hareketleri ile başlayan çalışma  top kontrolü ve pas çalışması ile devam etti. 
 Bugün yapılan çalışmaya  sakat olan Mümin Uyar ve Ozan İsmail Koç ile dinlendirilen Fatih Bektaş ve Okan Deniz katılmadılar.
 Cezalı oldukları için Ankara maçında forma giyemeyecek olan Mehmet Gürkan Öztürk ile  Hakan Çevik’te izinli oldukları için antrenmana çıkmadılar.

Muhabir: Ercan Aygün