TFF 2. lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor,  kendi sahasında Bursaspor ile karşılaşacak.

Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Zonguldak Kömürspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

32. hafta  maçında deplasmanda Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kalan Zonguldak Kömürspor yarın 33.  hafta mücadelesinde Bursaspor ile oynayacağı maçı kazanarak umutlarını taze tutmak istiyor.

 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR - BURSASPOR  MAÇI  NEREDE, SAAT KAÇTA VE  NE ZAMAN OYNANACAK ?
  Zonguldak Kömürspor ile Bursaspor    arasındaki karşılaşma 3 Nisan  Çarşamba  günü  Saat 15.00'te  Karelmasspor Kemal  Köksal Stadyumu'nda oynanacak. Müsabakayı  Sinop Bölgesi hakemi Erdal Yılmaz  yönetecek. Bu karşılaşma öncesi  26 puanı olan Zonguldak Kömürspor 16. sırada yer alırken, 20 puanlı Bursaspor  18. basamakta bulunuyor.

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK ?
Zonguldak Kömürspor ve Bursaspor'un ateşi taraftarları maçı nereden izleyeceklerini merak ediyorlar.
Sosyal medya arama motorlarına; "Zonguldak Kömürspor - Bursaspor maçını canlı izle,  Zonguldak Kömürspor-Bursaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?, Zonguldak Kömürspor-Bursaspor  karşılaşması canlı yayınlanacak mı? Zonguldak Kömürspor-Bursaspor maçının canlı yayını olacak mı? gibi soruların cevabını bulmaya çalışıyor.

İŞTE O SORUNUN CEVABI
3 Nisan Çarşamba  günü saat 15.00'te Karaelmas Kemal Stadyumu'nda oynanacak olan  Zonguldak Kömürspor - Bursaspor müsabakası FİLBOX ve Türkiye Futbol Federasyonu YouTube Kanalının bu hafta canlı yayınlayacağı maç listesine alınmadı.
Zonguldak Kömürspor -Bursaspor maçı müsabakası herhangi bir kanaldan canlı olarak yayınlanmayacak.
 

Muhabir: Ercan Aygün