TFF 2. lig Beyaz grupta kümede kalma mücadelesi veren  Zonguldak Kömürspor pazar günü deplasmanda oynadığımız müsabakada Serik Belediyespor'a 1-0 yenilerek büyük bir yara aldı. 
Maçtan önce maç sırasında ve maçtan sonra çıkan olaylar tepki çekti. 
Zonguldak Kömürspor'lu futbolcular saha içinde ve soyunma odası koridorlarında dövüldü. Yedek Kulübesine saldırı gerçekleştirildi. Taraftarlar otobüsleri taşlandı.

EMNİYET GÖZ YUMDU YOL VERDİ !

Serik'te aldıkları yenilgiye kılıf aramadıklarını, organize bir şekilde saldırıya maruz kaldıklarını, emniyetin buna göz yumduğunu ve yol verdiğini belirten Kömürspor basın sözcüsü şunları söyledi.
"Dün bir maç oynadık ve yenildik savunulacak ve bahane üretilecek bir durum yok gönül isterdiki kendi göbeğimizi kendimiz keselim şimdi Ankaraspor un Nazilli’yi yenmesini bekleyeceğiz Ancak maç esnasında kulubemize yapılan saldırılar maç sonrası oyuncularımıza yaklaşık 50 kişi tarafından organize bir şekilde yapılan saldırıları Serik emniyetinin yeterli önlemi almadığı aksine sahaya girenlere müdahale etmesi gerekirken bizim oyuncularımıza ve teknik heyetimize müdahale etmesi göstermiştirki organize bir olayla karşı karşıya olduğumuz yönündedir ayrıca taraftarlarımıza yapılan saldırı sonucu otobüslerinin camları kırılmıştır çıkan arbedede 3 futbolcumuz yaralanmıştır şehrimizde oynanan müsabaklarda rakip kulubenin arkasına 3 sıra seyirci almayan misafir takımın tüm güvenliği alınmış kimsenin burnunun kanamadığı ve şehrimizden sağsalim ayrılan tüm takımların güvenliğini takım ayırt etmeden sağlayan Zonguldak emniyetinden ders alınması gerektiğini her defasında söyledik sporcu sağlığı insan sağlığı herşeyden önemli derken biz bunları kastediyorduk görüldüki Zonguldak tada deplasmanda da mağdur olan Zonguldak takımıdır yapılan saldırılar da kendini müdafa etmek isteyen sporcularımızı ceza kuruluna sevk eden TFF temsilcisinede diyecek bir söz bulamıyorum"
 

Muhabir: Ercan Aygün