TFF 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'da istenilen sonuçlar bir türlü alınamıyor.
Pazar günü oynanan ve Serik Belediyespor 0-0 berabere biten Serik Belediyespor maçından sonra birkaç taraftar ve bazı futbolcular arasında sözlü sataşma yaşanmıştır.
Ligde  zaten sıkıntılı günler geçiren ve bu sıkıntıların birlik beraberlik içinde aşılması gerekirken yaşanan bu tartışmalar üzüntü yarattı.
SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPTI
Zor günlerden birlik beraberlik içinde kenetlenerek çıkılacağını belirten tribün lideri Miraç Balcı tüm taraftarlara sağ duyu çağrısı yaparak şu ifadelere yer verdi " Bu sezon  Kulüp olarak gerek maddi gerekse kadro açısından sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız elinden gelen mücadeleyi sergiliyor. Son oynanan Serik maçına takımımız 4 önemli oyuncusundan yoksul sahaya çıktı.Yerlerine  oynayan genç arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptı ancak olmadı.
Maç sonunda ise görmek istemediğimiz ufak tatsızlıklar yaşandı. Ligde kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Zor günler geçiriyoruz. Bu zor günleri kenetlenerek birlik beraberlik içinde aşacağımıza inanıyoruz 'Düşene  bir tekmede biz vuralım' mantığıyla gidersek işte o zaman toparlamamız güç olur. Bu alınan  sonuçlara inanın teknik heyet, futbolcu ve yönetim kadrosu da gerçekten çok üzülüyor. Ara transferde gerekli takviyelerin yapılacağını inanıyoruz. Onun için bu zor günleri birlik beraberlik içinde kenetleyerek atlatmalıyız. Tribünden  teknik heyete, futbolculara, yönetime hakaret etmek hiçbir şey  kazandırmaz, aksine moralleri bozar. Gidişatın herkes farkındadır. Bu sıkıntı da günleri bürünmek yerine birlik beraberlik içinde kenetlenerek aşmalıyız"
 

Kaynak: Ercan Aygün