Zonguldak Kömürspor'a iç saha ve özellikle Marmara bölgesindeki deplasmanlarda büyük destek veren Gurbetçi elmaslar taraftar grubu başkanı Cemil Akgun güzel bir yazı kaleme aldı.

Cemil Akgun şu duygulara yer verdi;

Bu bir çağrıdır!
Lütfen sesimize ses olun...

Bu takım hangi ligde oynarsa oynasın fark etmez. Takım bizim takımımız gönülden destekleyecegiz. Ancak  şehrimizin futbol takımı Zonguldak Kömürspor için  kısa, orta ve uzun vadeli süreklilik arz eden yola ihtiyacımız var .

Futbol Manevi olduğu kadar Maddi değere sahip bir spor oyunudur..

Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor için yapılması gereken Zonguldak'ta basta valimiz olmak üzere Takım idarecilerimiz emekçilermiz, tüm  devlet yetkiliremiz, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, iş insanları veya temsilcileri, aktörlerin  tüm ili ilçeleri beldeleri ve gerekirse Gurbetteki memleket aşklarını kapsayan büyük kapsayıcı kucaklayıcı ÇALIŞTAY Yapmaktır.

Moderatörler eşliğinde konu konu adım adım hep birlikte

Artılarımız, eksilerimiz, finansal durum, alt yapı, futbolcular, Sponsorlar, kısa dönem, orta dönem, uzun dönem planlar, dönemlik  etkinlikler, gelir ve gider düzenlemeleri, örnek futbol takımları, tesisler vb birçok konu fikir fırtınaları sonunda sehirimize kalıcı çözümler getirecektir.

Bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. 

Bir kıvılcım tüm şehri saracak!

Cemil Akgun Gurbetçi Elmaslar Grup Başkanı
 

Kaynak: Spor Servisi