TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 6 Mart Çarşamba günü Nazilli Belediyespor ile kendi sahasında karşılaşacak. Zonguldak için büyük önem arz eden maç öncesi takım, yönetim ve taraftar kenetlenmiş durumda. Maçın hafta içi olması sebebiyle sıkıştırılmış bir fikstürle devam edecek olan Zonguldak Kömürspor'da tek hedef galibiyet almak olacak. 
Zorlu maç öncesi kamuoyuna duyuru yapan ve Zonguldak taraftarlarını maça davet eden Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Zonguldak'ın tüm protokolünü ve taraftarlarını maça davet etti. Öztürk, yaptığı davet çağrısında şu açıklamalarda bulundu; 

"06/03/2024 Çarşamba günü saat 14:00 da oynanacak olan Nazilli Belediyesipr spor karşılaşması takımımız için hayati önem taşımaktadır bu maça sayın valimizi emniyet müdürümüzü belediye başkanımızı tüm siyasi parti temsilcilerini ve bu takıma gönül veren tüm sporseverleri hafta içi hafta sonu demeden desteklemeye davet ediyoruz bu savaş hepimizin şehrimizin onuru şerefi için içerdeki tüm maçlarımızda herkesi yanımızda görmek istiyoruz "

Muhabir: Ercan Aygün