Peki bu maç canlı olarak yayınlanacak mı. Tarafından maçı nerede izleyecek. İşte detaylar .

TFF 2. lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor,  kendi sahasında orta sıralarda yer alan Karacabey Belediyespor'u  konuk edecek.
Kümede kalma yolunda şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Zonguldak Kömürspor bu müsabakadan mutlak 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor.

Geçen hafta deplasmanda yeni Mersin İdman Yurdu ile 0-0 berabere kalan Zonguldak Kömürspor'da camia artık galibiyet istiyor.
ZONGULDAK- KARACABEY MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK
Zonguldak Kömürspor ile Karacabey  Belediyespor arasındaki karşılaşma 25 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynanacak.
Müsabakayı  İzmir Bölgesi Hakemi
Berkay Erdemir yönetecek.
Maça gidemeyecek olan her iki takım taraftarları karşılaşmanın canlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyordu. 
MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK İŞTE DETAYLAR
25 Şubat Pazar günü   günü saat 14.00'te Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynanacak olan Zonguldak Kömürspor- Karacabey Belediyespor müsabakasının canlı olarak  hangi kanalda yayınlanacağı çok sorulan sorular  arasında bulunuyor.
İŞTE O SORUNUN CEVABI
Beyaz grupta 16 puanla 17. sırada bulunan Zonguldak Kömürspor ile 33 puanla 9. basamakta yer alan
Karacabey Belediyespor  takımları arasındaki müsabaka 25 Şubat Pazar günü Saat 14.00'te Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanacak. 
Karşılaşma herhangi bir kanaldan canlı olarak yayınlanmayacak.
 

Muhabir: Ercan Aygün