TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynana Ankaraspor - Nazilli Belediyespor arasındaki şaibeli maçla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun sessizliği sürüyor. TFF'nin cevapsız tavrı, Türk Futbolu'nu günden güne zedelerken, futbolseverleri de çileden çıkarmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili TFF'ye açık çağrılarda bulunan Zonguldak Kömürspor yönetimi, taraftarlar, ünlü spor yorumcuları ve basın mensuplarına rağmen sessizliği koruyan TFF'ye bir çağrı daha Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk'ten geldi.

Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada TFF'ye şu sözleri sarf etti;

"Duydunuz mu ? Bir şehir yanıyor içinde sizler ve bizler varız... Bu şehrin geleceği çocuklar var madenciler var ama siz sustunuz duymadınız görmediniz!

Bir şehir yanıyor. TFF, Ankaraspor ve Nazilli el ele verip sağır sultanın duyduğu sizin duymadığınız görmediğiniz duymak görmek istemediğiniz bir tezgahla bu şehri yakıyorlar ve sadece bu şehri sevenler sesini çıkarıyor siz sustunuz.  Bugün yarın bu hafta ligler tescil edilir ne yaptınız kocaman bir hiç!

Eğer TFF, bu maçta hiç bir şekilde şike yoktur uzlaşı yoktur diye karar alıp ligleri tescil ederse ve zonguldakkömürspor un düşmesini resmileştirirse herkes maçlarda uzlaşı yapabilir anlaşabilir bahis oynayabilir ve takımın sezon masraflarını çıkarabilir demektir tff açık açık herkesi şikeye teşvik etmiş olacaktır. Zonguldak yanıyor, haberiniz olsun!"

Muhabir: Ercan Aygün