TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıkları devam ediyor.
Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde Fener sahasında  yağmur altında  yapılan antrenman ısınma karakteri ile başladı. Daha  sonra  kondisyona yönelik çalışan futbolcular son bölümde ise   çift kale maç yaparak  antrenmanı tamamladılar.
İyi bir hazırlık süreci geçiren Zonguldak Kömürspor, güçlü rakibi 1461 Trabzon maçında puan yada puanlar alarak sezonun ikinci yarısında moralli bir başlangıç yapmanın peşinde.
TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Ara  transferde şu ana kadar kadrosuna Osmaniyespor’dan 30 yaşındaki stoper Ethem Pülgir, Menemenspor’dan 25 yaşındaki sol bek Ömer Şahbaş, Menemenspor’dan 19 yaşındaki orta saha Yiğit Kerem ve Manisa FK’dan 21 yaşındaki forvet Osman Burak Destan’ı katan Zonguldak Kömrüspor yönetimi, yeni takviyeler yapmak  için görüşmeler sürüyor.
Kırmızı- Lacivertli ekibin ilgilendiği  oyuncuların bonservis sorunları olduğu için  takımları ile anlaşma zemini aradığı belirtildi.

Kaynak: Ercan Aygün