x

TFF 2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor'un taraftarları adeta dağıldı.
Tribün Liderlerinden Taner Arslantürk maça girememe cezası olduğu dönemde maç günleri karakola gidip imza atmadığı için 5 ay hapis cezasını çarptırıldı.

'Genç Zonguldaklılar' Grubu tribün liderlerinden Miraç Balcı ise bir yıl maça girmeme cezası aldı.
Tribün liderlerinin ceza alması üzerine Zonguldak Kömürspor, en büyük gücü olan taraftar desteğinden yoksun kalacak.

"KİMSE BENİM ZONGULDAKSPOR SEVDAMI SORGULAMASIN"
Zonguldak Kömürspor için seve seve hapis yatacağını belirten Taner Aslantürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu duygulara yer verdi;
Çok zamandır buradan yazmıyorum. Durumlara bakıyor izliyordum. Takımın kötü gidişi, kimsenin takıma sahip çıkmaması, kimsenin taraftara sahip çıkmaması, çok yazık oluyor.  Şimdi rakip takım buraya geldi.2 yıl önce biz onları burda takımını ağırladık. Tribünlere yanımıza çağırdık .Sezonun ilk yarı maçı bizde oraya onların tribününde yerimizi aldık. Adamlar 90 dakika boyunca Zonguldakspor küfür ettiler. Bende oradan kalkıp gereken cevabı verdim. 1 yıl ceza aldım. Maçlara giremedim. Cezam bitti. Sonra 1 hafta önce bana ceza kağıdı geldi. Karakola 2 imzayı kaçırdığım gerekçesiyle 10 ay ceza geldi. Yatarı 5 ay. Bugün yarın gidip cezamı cezaevinde geçeceğim. Ben  cezamı Zonguldakspor taraftarı olarak aldım.    Bunu normalde dile getirmeyecektim. Ama yok bıraktı falan muhabbetleri kulağıma geliyor. Cezaevine girmeden buradan yazayım dedim. Kimse benim Zonguldakspor sevdamı, Duruşumu sorgulamasın. Her daim her şekilde En Büyük Karaelmas saygılarımla. Herkes hakkını helal etsin. Allah'a emanet olun"
 

Kaynak: Ercan Aygün