TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, oynadığı ilk iki maçı kaybederek henüz puanla tanışamadı.  Kırmızı- Lacivertli takımın sezona iyi bir başlangıç yapamaması çeşitli yorumlara sebebiyet verirken taraftarlar da gidişatı endişe ile izliyor.
Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Mustafa Özer, yaptığı açıklamada düşme konusunda hiçbir korkularının olmadığını en kısa zamanda toparlanarak alt sıralardan uzaklaşacaklarını ifade etti.
"ZOR BİR FİKSTÜR ÇEKTİK"
Mustafa Özer yaptı açıklamada şunları söyledi;

"Sezona iyi bir başlangıç yapmadık.Gönül isterdi ki her maçtan puan ya da puanlar alalım.  Benim oyun anlayışım, oyun felsefem, daha önce de görev yaptığım takımlarda geriden oyun kurmak, orta sahayı çabuk geçip  kanatları kullanarak hücum yapmak.
Ama şu andaki elimdeki oyuncularım ona müsait olmadığı için,  bir de karşımızda çok güçlü rakipler olduğu için biz bu mücadeleyi tam anlamıyla veremiyoruz.
Esenler Erok maçına baktığınız zaman özellikle pozisyonlarımız var. Ama değerlendiremedik.Verilmeyen penaltılarımız da vardı. Kendi hatalarımızdan gol yedik ve kaybettik. Oynadığımız iki maçı da bireysel hatalardan dolayı kaybettik. Bu hataları en aza indirmemiz lazım. 
Teknik Direktör olarak hiçbir korkum yok. Toparlanacağız. Ben Zonguldak'a geldiğimden beri burayı çok seviyorum. Erok maçında taraftarlarımızın bizi desteklemesi,  maçtan sona alkışlaması beni mutlu etti. Ama keşke onlara bir galibiyet, en azından beraberlik verebilseydik. Ama maalesef penaltımızı vermediler goller kaçırdık. Kaybettiğimiz için üzgünüz"

"AFYON ÇIKIŞ MAÇI OLSUN"
Pazar günü oynayacakları Afyon maçından puan ya da puanları dönerek çıkışa geçmek istediklerini belirten Özer;

"Hafta sonunda deplasmanda Afyon spor ile karşılayacağız. Afyon maçı bu hafta bizim için çok önemli. Kazanmak istiyoruz. Orada bizi zor bir maç bekliyor.  Afyon'da gece maçı oynayacağız. 19.00'da başlayıp saat 21.00'de bitecek. Bizim için bir dezavantaj. Afyon gece maçını oynamaya alışık bir takım. Çünkü stadyumu ve tesislerinde ışıklandırma var. Akşam antrenman yapma imkanı buluyorlar. Biz de burada bir imkan bulursak bir gece antrenmanı yapmayı düşünüyoruz. Afyon maçında iyi bir mücadele ederek ilk puanlarımız olarak dönmek istiyoruz."


 

Kaynak: Ercan Aygün