TFF 2. lig Beyaz Grup'ta dün oynanan maçta Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor takımları 0-0 berabere kaldı. küme düşme potasındaki Zonguldak kömürspor'u yakından ilgilendiren ve TFF YouTube kanalından canlı yayınlanan maçta 2 takım oyuncuları kaleye bir sut dahi çekmemiş orta sahada top çevirmişlerdi. 
Bu maç Ulusal medyada büyük bir yankı uyandırdı. 
Zonguldak Kömürspor yönetimi müsabaka ile ilgili resim bir açıklama yaparak haklarını sonuna kadar arayacaklarını bildirdi. 
Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi"

Dün Ankaraspor-Nazilli Belediyespor arasında oynanan maçta yaşananları hep birlikte izledik. Canlı yayınlanan maçın 89’uncu dakikasında gol pozisyonuna giren Nazilli Belediyesporlu futbolcuya, Ankarasporlu futbolcular tarafından gösterilen tepki ortada. Tüm istatistiklerin 0’ı gösterdiği maç, futbolun etik kurallarına aykırıdır. 
Zonguldak Kömürspor Kulübü olarak hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Söz konusu maçla ilgili hazırladığımız geniş çaplı dosya CİMER, TFF ve Etik Kurulu’nu sunulacaktır.
Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili inceleme başlatmıştır. Söz konusu maçla ilgili iddiaları doğrular nitelikle bilgi ve bulgular tespit edilirse, dosya etik kurulu’na sev edilecek ve böylelikle yasal süreç başlayacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur...
Zonguldak Kömürspor Kulübü Yönetim Kurulu"
 

Muhabir: Ercan Aygün