Profesyonel  Futbol Disiplin kurulu haftalık toplantısını  yaptı. Temsilci raporlarını inceleyen kurul Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir’de 3 maç yedek kulübesi ve soyunma odasına giriş yasağı verdi.
TFF İkinci Lig Kırmızı  Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 29’uncu hafta mücadelesinde  29 Mart  Çarşamba günü deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşmıştı. Sakarya Bölgesi Hakemi Levent Gümüşdere sergilediği kötü yönetim ve  ters karalarla adeta  saç baş yoldurdu. Gümüşdere  3-1 Kastamonuspor’un üstünlüğü ile sonuçlanan müsabakanın sonucuna tesir etmişti. Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ve Teknik Patronu Şenol Demir,  müsabaka sonrasında tepkilerini dile getirmişti. Temsilci ve hakem raporu doğrultusunda disiplin kuruluna sevk edilen Başkan Hakan Hürfikir, 3 maç men cezalı aldı. TFF’den  yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

5- ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. görevlisi HAKAN HÜRFİKİR’in, 29.03.2023 tarihinde oynanan GMG KASTAMONUSPOR-ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına “
Öte yandan 1 maç ceza alan Teknik Patron Şenol Demir, bu cezasını  Ankara Demirspor ile oynadığı maçta doldurduğu için hafta sonunda oynanacak Kocaelispor maçında  takımını yedek kulübesinden yönetecek.


(SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi