TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Zonguldak Kömürspor, 6 Mart Çarşamba günü oynayacağı Nizalli Belediyespor  maçının hazırlıklarını bugün yaptığı son  antrenmanla tamamladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan   çalışma öncesinde oyuncuları ile bir toplantı  yapan Teknik Patron Barış Şeref, onlara Nazilli Belediyespor maçının önemini anlatarak mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.
 Daha sonra yaptığı hafif bir antrenmanla hazırlıklarını  tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Zonguldak  Kömürspor’da cezaları biten Hakan  Çevik ve Mehmet Gürkan Öztürk, takımdaki yerini alacaklar. Ankara maçında  gördüğü sarı kart sonrası  cezalı duruma düşen Ethem Ercan Pülgir ile kadroda yer alamayacak.  19 puanla 17. Sırada yer alan  Zonguldak Kömürspor ile 33 puanla 11’inci sırada yer alan Nazilli Belediyespor arasındaki müsabaka  6 Mart Çarşamba günü saat 14.00’de Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanacak.
TARAFTARDAN DESTEK BEKLENİYOR
   Zonguldak Kömürspor’u futbolcular, yarın oynayacakları  Nazilli Belediyespor maçında taraftarlarından dest  bekliyor. Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Çarşamba günü saat 14.00’de Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynayacakları maçta tüm taraftarlarından destek beklediklerini  belirterek maça davet etti.
 

Muhabir: Ercan Aygün