Tribün liderleri Miraç Balcı ve Taner Arslantürk, Büyük Zonguldak Yürüyüşü olarak kamuoyunda isimlendirilen, TFF'nin şikeli Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili yürüttüğü sürecin uzaması sebebiyle Pazar günü yapılacak olan yürüyüşe ayrım yapmadan tüm herkesi yürüyüşe davet ettiler. 
Tribün liderleri, komşu iller olan Bartın, Karabük ve Boluspor takımlarının taraftarlarına  çağrıda bulunarak şu ifadelere yer verdi;

"Zonguldak Kömürspor’umuz büyük bir haksızlığa uğruyor. Şike  olduğu aşikar olan ve herkesin dile getirdiği Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçı ile ilgili Etik kurulu hala bir açıklama yapmadı. Bizde haksızlığa uğradığımızı bir kez daha dile getirmek için büyük bir yürüyüş düzenleyeceğiz.Pazar günü saat 15.00’de Tüm ilçe, belde, mahalle, köylerdaki cefakar taraftarımızı bekliyoruz.  Ayrım olmadan tüm siyasiler, bürokratlar, resmi kurum ve kuruluş müdürleri ve çalışanları, sivil toplum örgütü, dernekler, 7’den 70’e herkesi bekliyoruz. Buradan bir çağrımız komşu illerimiz Bartın, Karabük,Boluspor taraftarlarına olacak. Gelim bu halkı davamızda bizim yanımızda olun.Tüm Batı Karadeniz birlik beraberlik içinde olalım. Yarın sizinde başınıza bir haksızlık geldiğinde bizde sizin yanınızda oluruz” dediler.
 

Muhabir: Ercan Aygün