Geçmişte Yıllarca Zonguldak Kömürspor formayı giyen, Kırmızı-Lacivertli ekipte  2 tane şampiyonluk yaşayan Okan Eken,  futbolculuk kariyerinde resmi maçlarda 100’üncü golünü atarak ‘ Dalya’ dedi.
Zonguldak Kömürspor’a   BAL Liginde iken 2012 yılında  Kestel Belediyespor ‘dan transfer edilen Okan Eken, Yaklaşık 7  sene Kırmızı –Lacivertli formayı giymişti.
Bu süre içinde  BAL ve 3. Lig olmak üzere iki kez Şampiyonluk sevinci  yaşayan Okan Eken’ın yıldızı attığı gollerle parlamıştı.
Zonguldak Kömürspor’da gösterdiği performans ile  transfer döneminde  tercih edilen futbolcu olan Okan Eken, Zonguldak macerasının ardından  Ankara Keçiörengücü,Sarıyer, Sakaryaspor, Ankara Demirspor,  Manisa Futbol Kulübü ve Kocaelispor’da forma giydi. Sezon başında  ikinci lig kırmızı grup ekibi olan  Kastamonuspor’a transfer olan Okan Eken,  hafta sonunda oynanan  Uşakspor maçında  fileleri havlandırarak  kariyerindeki  100’ üncü resmi golü atış oldu. 1992 doğumlu tecrübeli  santrafor Okan Eken, bu sezon geride kalan  13 maçta 6 gol atarak Kastamonuspor’a büyük katkı verdi.


 

Kaynak: Ercan Aygün