Zonguldak Kömürspor'un 'karanlık ordusu' Dark Side taraftar grubu, hafta sonu oynanan Bursaspor - Zonguldak Kömürspor maçına akın etti.

Zonguldak'tan 2 otobüs kaldıran Dark Side ekibi, İstanbul temsilciliği ile birlikte 300 kişiyle Bursa'ya gitti. Puan durumuna aldırış etmeyen taraftarlar zorlu hava şartlarına rağmen, küme düşme potasında olan takımını yalnız bırakmadı.

Yönetim ile arasında sorun yaşayan ve küme düşme potasında olan Bursaspor taraftarı takıma küserek maça gelmezken, Bursa'da Dark Side ekibinin sesleri yankılandı.

Stadyumda Bursaspor taraftarından fazla sayıda bulunan taraftarlar maç skoruna aldırış etmeden kırmızı-lacivertli takımına destek verdi.

Gol yedikten sonra bir an olsun sessizlik yaratmayan Dark Side, Bursaspor taraftarı ve basını tarafından takdire layık görüldü. 

"NE KOŞULDA OLURSA OLSUN ARMANIN OLDUĞU HER YERDE BİZ OLACAĞIZ!"

Dark Side tribün grubu lideri Bora Amasralı ve ekibi, "Ne koşulda olursa olsun, armanın olduğu her yerde "biz" olacağız" ilkesiyle ilerlediklerini ifade ederken, Zonguldak Kömürspor'un Süper Amatör Lig'de bile destekçisi olacaklarını söylediler. 

Kaynak: Ercan Aygün