Zonguldak'ı Erkekler 2. Lig'inde temsil eden Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü takımı müthiş bir performans sergileyerek  normal sezonda 9 maçta 9 galibiyet alarak Play-Off'a yükselmişti.
6-8 Mart tarihleri anasını Sivas'ta yapılacak Play-off maçlarında 1. lige yükselmek için mücadele edecek olan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü hazırlıkları devam ediyor.
Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu teknik ekiple sporculara başarılar dileyerek şampiyonluk beklediğini ifade etti.
Tıskaoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"2. Lig Erkek takımımızla play-off maç öncesi teknik ekibimiz ve sporcularımız ile bir araya geldik.  Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü takımımız müthiş bir performans sergileyerek 9 maçta 9 galibiyet elde etmişti.  Göz dolduran performanslarını her geçen gün arttırarak devam eden takımımız, 6-8 Mart tarihleri arasında Sivas’ta play-off maçlarında C grubu’nda Mecnun Otyakmaz ve Taha Akgül Spor Salonu’nda oynayacak. Salonun Aslanları, Sivas’ta gerçekleşecek olan Play-Off maçı serüveninde de heyecan dolu anları bizlere yaşatacaktır.  Teknik heyetimizi, antrenörlerimiz Sayın Kıvanç Çeküç ve Emre Kocaman’ı, sporcularımızı tebrik ediyorum. “O kupa Zonguldak’a gelecek”. Antrenman sonrası sporcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimize tatlı ikramında bulunan iş insanı Sayın Levent Yaman’a destekleri ve ikramı için teşekkür ediyoruz."

Muhabir: Ercan Aygün