Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, Şoförler Odası tarafından derneğe 5 adet tekerlekli sandalye bağışında bulunulduğunu belirterek teşekkür etti.

Ayrıca Zonguldakspor eski Kulüp Başkanı Sabit Danış'ın da kendisine tekerlekli sandalye konusunda destek sözü verdiğini belirten Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin şunları söyledi:

ZONGULDAKSPOR ESKİ KULÜP BAŞKANI İŞ İNSANI SABİT DANIŞ DA  DESTEK SÖZÜ VERDİ.

'Günlerdir gündeme getirdiğimiz  derneğimize yapılan tekerlekli sandalye taleplerini karşılamada ki zorlugunuzu değerli basın kuruluşları aracılığıyla duyurmamızdan sonra  tabii ki bazı hayırseverler  gerekli girişimde bulundu. Başta  Şoförler Odası olmak kaydıyla bir hafta içinde 10 tane tekerlekli sandalye bağışı aldık ve bunları ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. 

Bu arada yine  eski Zonguldakspor Kulüp Başkanımız Sabit Danış beyefendi de bizlere bu konuda destek olacağına dair bir mesaj verdi. İnşallah kendisinin verdiği mesaja istinaden en kısa zamanda sandalyeler gelirse yine  talepleri değerlendirerek yine engellilerin bu ihtiyaçlarını karşılamış olacağız. 
Sabit Bey bize kadar bu konuları rakam telafuz etmedi ama elimden gelen en iyi desteği vereceğini söyledi. Tahmin ediyorum ki iyi bir sayıda sandalye tarafımıza gönderecek .

Ben buradan tekrar tüm hayırseverlere bu konuda Destek olmaları için çağrıda bulunuyorum." dedi.
(Haber -Ercan Demir)

Editör: Metin Özden