Zonguldak'ı Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde temsil eden Çelikelliler Spor Kulübü geride kalan 4 maçta 2 galibiyet 2 yenilgi aldı. Bu sene yeni kurulan takım ligde genç bir kadro ile mücadele ediyor.
Hafta  sonunda kendi sahasında Yalova Üniversitesi ile karşılaşacak olan  Çelikerlilerspor bu maçı kazanarak Play-Off sınırına girmek istiyor.
Tecrübeli antrenör İsmail Öner takımın son durumu hakkında şu bilgileri verdi” İlk kez yer aldığımız ligde genç bir kadro ile mücadele ediyoruz. Geçmişte Alt yapıdan yetiştirdiğimiz oyuncuların  yanına kattığımız 3-4 oyuncudan oluşan bir kadromuz var. Şu ana kadar 4 maç yaptık. İki galibiyetimiz,iki yenilgimiz var. Yenildiğimiz maçlarda hiç rakibe boyun eğmedik. Başa baş bir mücadele sergiledik. Hedefimiz altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncuların önünü açmak ve Türk Basketboluna kazandırmaktır.
Hafta sonunda  Yalova Üniversitesi ile karşılaşacağız . Cumartesi günü saat 16.00’de oynayacağımız maçı kazanarak Play-Off sınırına girmek istiyoruz. Bizde bu ili temsil eden takımız. Herkesten destek bekliyoruz. Bize destek olanlara teşekkür ediyoruz”    

                   

Muhabir: Ercan Aygün