Kar yağışı Zonguldak'ın iç kesimlerinde ve köylerinde etkisini arttırarak devam ediyor. Bu geceden itibaren yarın sabah saatlerine kadar şiddetli kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Zonguldak Valiliği kar yağışı nedeniyle mağdur olan vatandaşlardan ve yolda kalan sürücülerden 112 acil çağrı merkezinden destek talep etmelerini istedi. Yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Bölgemizde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yollarda seyir halinde bulunan sürücülerimizin dikkatli olmaları önem arz etmektedir.
Herhangi bir olumsuzluk yaşanması, yolda mahsur kalınması, kaza veya acil yardım ihtiyacı oluşması durumunda 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak destek talep edilmelidir.
Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması, yola çıkacak sürücülerin ise araçlarında gerekli kış ekipmanlarını bulundurmaları ve resmi uyarıları takip etmeleri önemle rica olunur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haber Merkezi