Zonguldak'ın iki farklı bölgesinde orman yangını çıktı.  Ekipler söndürmek için büyük çaba gösteriyor.
Edinilen bilgilere göre Zonguldak'ın Beycuma Beldesi Keleoğlu köyünde orman yangını çıktı. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri orman yangını söndürmek için büyük çaba gösterirken bir  yangın haberi de Ereğli ilçesinden geldi. Ereğli ilçesine bağlı Tepeören köyünde akşam saatlerinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Ekipler Beycuma ve Ereğli'de çıkan yangınları kontrol kontrol altına almaya çalışıyor.


VATANDAŞLAR DAL PARÇALARI İLE MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞIYOR


Köylüler yangını söndürmek için ekiplere yardımcı olmaya çalışıyor. Ağaçlardan kopardıkları dal parçalarıyla yanan kuru otları söndürmek için çaba sarf ediyorlar.
Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere kurum ve kuruluşlardan gönderilen ekipler her iki yangını söndürmek için çalışmalarına devam ediyor. 

554D0059 Fb6B 4Aba B4Bd C044B915B793

16Aaa45C 02F4 4F6E A9Ee Faf68Df4Ae87

Kaynak: Haber Merkezi