Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Okul Müdürü, öğretmenleri ve vakıfları (ZOTEV) birlikte 24 Kasım Öğretmenler Gününü birlikte kutladılar.

 Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde emekli öğretmenlerinde katıldığı etkinlikte Okul Müdürü ve tüm eğitim emekçileri olarak Mangal’da Sucuk partisi düzenlediler. Okul Müdürü Muhammet Yıldız ve ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, Mütevelli Heyeti Başkanı Erol Şeref ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte okul öğretmenleriyle birlikte bir araya geldiler. 
Okul Müdürü Muhammet Yıldız, “24 Kasım’ın, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ ni kabul ettiği gün olması açısından tarihsel bir önemi olmasına vurgu yaptı” öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi ZOTEV Başkanı ve Yönetim Kurulunun da etkinliğe katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Daha sonra ZOTEV adına başkan Fikret Zaman öğretmenlere karanfil hediye etti ve verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti. Zaman; “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmen arkadaşlarımızın, atanamayan öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, kendilerine sevdikleriyle birlikte sağlık içinde nice yıllar diliyor, bu vesileyle aramızdan ayrılan başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere tüm Öğretmenlerimizi rahmetle, saygıyla anıyoruz.”dedi

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi