Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Salı günü bütçeyi bağlayacaklarını ve 500 milyon üzerinde bir bütçe yaptıklarını söyledi.

Zonguldak İl Genel Meclisi 18.birleşimi gerçekleştirildi.
İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli başkanlığında gerçekleştirilen mecliste açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma toplantı tutanak özeti okunarak oylandı ve meclis görüşmelerine geçildi.

Açıklama yapan Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, 500 milyon liranın üzerinde bir bütçe yaptıklarını ifade etti.
Sadece yatırımı değil araç gereç takviyesi konusunda da çalışma içerisinde olduklarını ifade eden il Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli şunları söyledi:

"Bütçeye son şeklini verdik. Önümüzdeki yıl hem kurumumuzun giderleri hem yatırım olmak üzere bütün bir bütçe yapmaya çalıştık. Zaten Pazartesi performans programı ile beraber bütçenin ayrıntısı orada netleşiyor. Salı günü de inşallah bütçemizi oylayarak yeni döneme başlamış olacağız.
500 milyonun üzerinde bir bütçe yaptık. Önümüzde ki dönem aksadığımız yönlerimizi telafi mahiyetinde bir bütçe  noktasında aksayan yanlarımızı telafi edeceğimiz bütçe yaptık.
Gerek araç gereç takviyesi noktasında çöp kamyonu hem de makineler vesaire bunların hepsini değerlendirdik. Sadece yatırımı düşünmedik, yatırımın yanında kurumumuzu güçlendirme mahiyetini de işler yaptık"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi