Satılmış Gebeş'ten flaş açıklamalar.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, "İlçe olmayı fazlasıyla hak ediyoruz" dedi. Yeni sosyal toplu konutların ihale edildiğini ve çalışmalara başladığını belirten Gebeş yeni sosyal konutların bir yıl içerisinde hak sahiplerinin teslim edileceğini ifade etti. Başkan Gebeş 4 dönemdir yaptığı belediye başkanlığını iki dönem daha sürdürmek istediğini ifade etti
Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Önemli açıklamalarda bulundu gazetecilerin soruların cevaplandırdı.

1YIL İÇİNDE YENİ TOKİ KONUTLARI HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla başlayan sosyal toplu konut rojesi kapsamında TOKİ tarafından Çaydeğirmeni beldesinde ihale yapıldığını ve çalışmalara başlandığını belirten Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “ 2004 yılında göreve geldiğimiz andan bugüne kadar vatandaşlarımızla samimiyetle ve gayretle Belediye hizmetine devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın beklentini biliyor ve ona göre de proje üretiyoruz. 
Şehrimize geliştirmek adına ekibimizle birlikte görev yapıyoruz.
Cumhurbaşkanımızın talimatıyla başlatılan sosyal toplu konut Çaydeğirmeni beldemizde de uygulanıyor. TOKİ konut projesinin ihalesi yapıldı ve çalışmaları başlandı. Çalışmaları tamamlanarak en geç bir yıl içerisinde hak sahiplerine daireleri teslim edilir diye düşünüyorum.
Ayrıca doğal gaz çalışmalarımız da devam ediyor." şeklinde konuştu
YENİ SANAYİ ALANLARINI BELDEMİZE KATTIK, DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ
Belediyemiz kendi ayakları üzerinde durabilen bir belediyedir.
Sanayi çalışmalarımız devam ediyor, en son Bılık köyü Çay mahallesi belediye hudutlarımıza kattık. Buradaki hazine arazilerini yeni Sanayi arazileri olarak ilan edeceğiz. Meclisi olarak bu konuda gerekli çalışmaları yapıp beldemizi daha da büyütmek istiyoruz.
Şehrimizin büyümesi ve gelişmesi anlamında çalışmalarımız devam ediyor.
Çaydeğirmeni halkı bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı ve oylarını artırarak destek oldular. Aldığımız emaneti yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 

TOPLU KONUT PROJESİNİ UYGULAYAN İLK BELDEYİZ

"Bir çok ilde TOKİ projeleri gecikirken Çaydeğirmeni beldesinde projeler hızla yürüyor bunun sırrı nedir" sorusuna başkan Gebeş, "Zonguldak belediye başkanımızın da uyguladığı çok güzel projeler var, yerden kaynaklı bir sıkıntı olabilir ve ben bu sıkıntıların belediyeden kaynaklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Çaydeğirmeni beldesinde hazine arazileri vardı ve toplu konut projesinin Türkiye’de ilk uygulandığı belde Çaydeğirmeni beldesidir. Bu anlamda TOKİ projesini bizim bölgede hayata geçirmek daha kolay oldu. Ifadesini kullandı.
MİLLLETVEKİLLERİMİZ RAHAT OLSUN HEDEFİM 6 DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMAK..

4 dönümdür Belediye Başkanlığı yaptığını ve hedefinin 6 dönem Belediye Başkanlığı yapmak olduğunu ifade eden çay kelimeyle Belediye Başkanı Satılmış Gebeş "Milletvekillerimiz bu konuda rahat olsun" diyerek sözlerini o şekilde devam etti:
"Dört dönemdir Çaydeğirmeni beldesinde belediye başkanı olarak görev yapıyorum.
Zonguldak‘ta dört dönem üstüste seçilen ve görevine devam eden tek belediye başkanıyım.
Önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar aday olmayı düşünüyorum. Ben bunu milletvekillerime de söyledim altı dönem belediye başkanlığı yapmak istiyorum diye.
Belediye başkanlığını seviyorum milletvekilinde gözüm yok.
Tek amacım doğup büyüdüğüm Çaydeğirmeni beldesinin yaşam standartını yükseltmek.
Ben de tüm çalışmalarımı bu şekilde devam ediyorum.
Belediye icra makamıdır, kendi personelimiz, ve bütçemiz var. 
Dediğimiz projeyi hayallerimize göre, şehrimizin önümüze koyduğu vizyona göre şekillendirmek bizlerin elinde" 

İLÇE OLMAK İSTİYORUZ VE İLÇE OLMAYI HAK ETTİK

Ilçe olmak istediklerini ve İlçe olmayı hak ettiklerini belirten Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, "Geçtiğimiz yıllarda defalarca söyledim şimdi buradan sizin aracılığınızla tekrar söylüyorum. Biz artık ilçe olmak istiyoruz.
Bir siyasetçinin çeşitli hayalleri vardır, Çaydeğirmeni daha önce köydu şimdi de belde ama artık ilçe olmak istiyor.. Zaten ilçe düzeyinde hizmetler yapıyoruz. Ünvanımızda sadece ilçe ünvanı eksik inşallah o ünvanı Beldeniz de buluşturmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalara devam ediyoruz” dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi