ABD Ankara Büyükelçiliği İngilizce Eğitim Ataşesi Roger Cohen, Elçilik İngilizce Programlar Koordinatörü Aycan Yaman ile birlikte Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’nu ziyaret etti.
İdari kadro tarafından ağırlanan konuklar, yüksekokulun tarihçe, personel, işleyiş ve fiziki olanakları hakkında bilgi aldı. Yapılan görüşmede yüksekokul bünyesinde sürdürülen eğitim-öğretim ve hizmet içi eğitim faaliyetleri ile ataşelik tarafından yürütülen proje, etkinlik ve programlar hakkında bilgi ve deneyim alışverişinde bulunuldu. Ayrıca ziyaret heyeti ile eğitim-öğretim faaliyetlerinde ve mesleki gelişim alanlarında önemi vurgulanan iş birliğinin temelleri atıldı.
Kendilerine gösterilen misafirperverlik ve birlikte gerçekleştirilecek faaliyetler hususunda memnuniyetlerini ifade eden İngilizce Eğitim Ataşesi Roger Cohen ve Koordinatörü Aycan Yaman Üniversitemiz ile iş birliklerinin artması temennisinde bulundu.
Ziyaret, Yüksekokul Müdürü Öğretim Görevlisi Okşan Dağlı’nın konuklara nezaketlerinden dolayı teşekkürlerini sunmasıyla sona erdi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi