KARDEMİR Karabükspor Asbaşkanı, dernek başkanı, siyasetçi Serdal Acar, Harun Karakuş ile birlikte Türkiye Taşkömürü Kurumu Kozlu Müessesesi'nde çalışan madencileri ziyaret etti.

Kurumda alışan madencilerle tek tek sohbet edip, kazasız-belasız çalışmalar dileyen Serdal Acar ve Harun Karakuş, hüsnü kabullerinden dolayı maden şefi Muhittin Çelenoğlu ve tüm maden işçilerine teşekkür etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Serdal Acar şunları söyledi :

" Uzun süredir arkadaşlarımızla birlikte kurumlarımızı ziyaret etmekteyiz, bugün dünyanın en meşakkatli mesleklerinden olan, nereye gidersek gidelim gururla bahsettigimiz madenci kardeşlerimizle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sofralarına oturma, ekmeklerini bölüşme fırsatı bulduk. Madenci bareti ve yeleğini giyme heyecanını yaşadık. Birbirinden değerli madenci kardeşlerimizle sohbet etme ve fikir alışverişinde bulunarak kendilerine naçizane neler yapabiliriz dedik.

Bizleri ağırlayan kıymetli dostumuz Sef Muhittin Çelenoğlu beye ve tüm nadenci dostlarımıza, kardeşlerimize çok teşekkür ederiz.

Hepsinden Allah razı olsun, sağlıklı sıhhatli kazasız belasız çalışmalarını temenni ediyorum"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şef Muhittin Çelenoğlu da, " Sayın Serdal Acar Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabii ki Sayın Başkanım sadece siyasi olarak değil, aynı zamanda Kardemir Karabükspor ve Çatalağzı Demirspor kulüplerinde yöneticilik ve  birçok dernek başkanlığı görevlerini yürütüyor.

Sayın Serdal Başkanım ve Sayın Harun Karakuş  ziyaretinizden dolayı bizi ve mesai arkadaşlarımızı onurlandırdınız.

Ayağınıza ve yüreğinize sağlık, teşekkür ederim" dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi