TALEP ÇOK!..

17 ocak'ta Elmas park'ta ki iş yeri ve konut satışlarının açık arttırma usulü ile gerçekleştireceğini belirten Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan "talep çok, fiyatlar normal" dedi.

Çevre şehircilik bakanlığımız emlak konut vasıtasıyla yapmış olduğu elmas park yaşam merkezinin 17 Ocak salı günü müzayedesi var.

Bu konuda Belediye başkanı Selim Alan şunları söyledi:

Duyuruları zaten yaptık 41 konut 51 tane iş yerinin açık arttırmaya satışı ön görülüyor. 60 ay vade /40 taksit olanağı sunuldu ve bunu da sayfalarında paylaştılar. Bizlere bakan tarafımızdan gönderilen kitapçıkları ilgilenenlere verdik. Bakanlığın kontrolünde 17 Ocak Salı günü açık arttırma olacak. Biz de bir an önce ev sahiplerinin oraya geçmesini istiyoruz ki bir an önce alışveriş ve yaşam merkezleri açalım. Şu an Zonguldak'ın her açıdan güzel binası konumunda. Biliyorsunuz köprü altı esnafı konusunda 5-6 aylık bir bekleme sürecimiz oldu. Ve 15 tane köprü altı esnafı da bu imkandan yararlandı. 5 konut 10'nu iş yeri olmak kaydıyla.

Diğer satışa tabi olan yerleri 17 Ocak'ta bitireceğiz ve orayı canlandırmış olacağız. Çok da talep var, çok arayan soran var.

Bütün dükkanların yaklaşık maliyetleri satış ofisinde var ayrıca sosyal medya hesaplarında paylaşılmış durumda. 17 Ocak'ta ihaleye girebilmek için teminat yatırılması gerekiyor. Bazı konut Fiyatlar şu şekilde; 153 metre kare 2 milyon 203 bin; 124 metre kare 1 milyon 738 bin; 202.61 metre kare 2 milyon 772 bin; 187,44 metre kare 2 milyon 632 bin"

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi