Psikiyatrist ve Psikoterapist Uzm.Dr. Hasret Ozan Açıkgöz, özel muayene açtı.

Açıkgöz, "Özellikle Pandemi süreci ile birlikte artan depresyon ve Anksiyete oranları ile birlikte insanların psikolojik desteğe ihtiyacı oluyor" dedi.

Zonguldak'ta Psikiyatrist ve Psikoterapist Uzm.Dr. Hasret Ozan Açıkgöz, özel muayenesini hizmete açtı. Açılışa çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Uzm.Dr. Hasret Ozan Açıkgöz, açılışa katılanlara teşekkür etti.

Uzm.Dr. Hasret Ozan Açıkgöz, pandemi süreci ile birlikte depresyon ve anksiyete oranlarında artış olduğunu ve insanların psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Psikiyatrist ve Psikoterapist Uzm. Dr. Hasret Ozan Açıkgöz, "Kendime ait muayene açmak için uzun yıllar görev yaptığım Atatürk Devlet Hastanesi'nden istifa ettim ve insanların hak ettiği hizmeti sunabilmek için bugün muayenehanemi hizmete açmış bulunuyorum.

Psikiyatrist ve psikoterapiste ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı muayeneme bekliyorum.

Pandemi dönemi ile birlikte insanların psikolojik destek anlamında yoğun bir talebi var. Özellikle Pandemi süreci ile birlikte başlayan, artan depresyon ve anksiyete oranları ile birlikte insanların psikolojik desteğe ihtiyacı oluyor.

Psikolojik destek sadece ilaç anlamında değildir. Sadece psikiyatri hastalarının psikolojik desteğe ihtiyacı varmış gibi yanlış bir algı var. Psikiyatrik hastalık olmasa bile kimi yaşamsal kriz durumlarında, sınav kaygısı gibi ya da çiftler arasındaki yaşanan sorunlar gibi hayatın normal akışı içerisinde olabilen sorunlarım çözümünde de psikolojik destek gerekebiliyor.

Pandemi ile birlikte Türkiye’de de psikolojik sorunların arttığı gözlemleniyor." dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi