Bartın Amasra'daki meydana gelen grizu faciasında 41 madencinin Şehit olması'ndan dolayı caydırı Mini Belediye Başkanı Satılmış Gebeş büyük bir acı içerisinde olduklarını ifade etti.
Bir daha böyle bir Hadisenin yaşanmaması dileğinde bulunduklarını ifade eden Çay demlenen Belediye Başkanı Satılmış Gebeş şunları söyledi:

"Öncelikle dün akşam Bartın'ın Amasra ilçesinde Türkiye Taş Kömürü kurumuna ait maden ocağında grizu faciası yaşandı. 41 tane kardeşimizin şehit olduğu haberini aldık. Acımız çok büyük. Ben hayatını kaybeden madenci kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli Ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. İnşallah artık böyle hadiseler bir daha yaşanmaz. Devletimiz olay anının başından itibaren Şefkat yerini gösterdi. Bakanlarımıza olay yerine hemen geldiler. Bugün de Sayın Cumhurbaşkanımız da bizzat Amasta'daki olayları koordine etmek için Bartın'a seyahat ettiği haberini aldık. Dediğim gibi ben burada Rahmetli olan madenci kardeşlerimizin tamamını Allah'tan rahmet diliyorum. Allah kederli ailelerine hepimize sabırlar versin. Böyle acılar bir daha yaşanmasın dileğimiz temennimiz bu doğrultudadır"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi