Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu 25 Kasım 2022 Cuma günü Kdz. Ereğli’ye gelecek.

İlçede ilk olarak partisinin üyeleriyle bir araya gelecek olan Uncuoğlu; gün boyu çeşitli programlara katılıp, ziyaretlerde bulunacak.

İş insanlarını, Belediyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Kanaat Önderlerini ziyaret edecek olan Uncuoğlu’nun programı hakkında bilgi veren AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; konuk Milletvekili ile beraberindeki heyeti en güzel şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Gerçekleşecek ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Bozkurt, şu ifadelere yer verdi:
“Genel Merkezimiz tarafından 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında, İlçemizde AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Recep Uncuoğlu’nu ağırlayacağız. Kendisiyle ilçemizde esnaflarımızı ziyaret edip; Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, iş insanlarımızla ve kanaat önderlerimizle buluşacağız. Kendisi partimiz için çok önemli görevlerde bulunmuş ve bulunmaya devam etmektedir. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı olarak, önümüzdeki süreçte de 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında çok değerli misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Halkımızı, yapacağımız buluşmalara şimdiden davet ediyor; Ver Elini Kdz. Ereğli diyoruz.” dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi