AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen deprem afeti sonrası deprem bölgesini ziyarete ederek, arama-kurtarma çalışmalarını takip etti, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Asrın afetinde yaraları sarmak için devlet millet elele büyük mücadelemiz devam ediyor.”Diyen AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç,Hatay Kırıkhan’da AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’a taziye ziyaretinde bulundu. Tunç, “Hüseyin Yayman Hatay Milletvekilimiz, depremde ablası abisi yeğenleri en yakınındaki 11 canını kaybetti, acısı çok büyük, ama metanetli, asrın felaketinde hemşehrilerini bir nebze yalnız bırakmadan ihtiyaçları için cansiperane koşturuyor”İfadelerinde bulundu.

MADENCİLERE DESTEK ZİYARETİ VE TEŞEKKÜR

Bartın Amasra’dan deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan madencileri deprem bölgesinde ziyaret ederek teşekkür eden AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, “Amasra’dan deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan madencilerimiz çok sayıda vatandaşımızı enkazdan canlı olarak kurtardılar.Kurtardıkları canlarla bizim gururumuz oldular.Halen çalışmalara gece gündüz devam eden madencilerimize kolaylıklar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun”Dedi.

Hatay ilindeki temaslarının ardından Kahramanmaraş, Adıyaman ve Gaziantep illerini de ziyaret ederek arama-kurtarma çalışmalarını takip eden AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, Adıyaman Kahta’da kurulan çadırkent’i ve yardımların toplandığı lojistik merkezini AK Parti Adıyaman Milletvekili, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ve AK Parti Bursa Milletvekili, İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ile birlikte ziyaret ederek, Adıyamanlı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettiler.

“BU ZOR GÜNLERİ DE BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Tunç, “Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen ve çevre illerimizi de etkileyen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim yardımcımız olsun, milletimizi korusun. Devletimiz tüm imkanlarıyla arama-kurtarma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Soğuğa, ayaza, uykusuzluğa, daha pek çok zorluğa rağmen cansiperane bir şekilde gayret gösteren tüm ekiplerimize, gönüllülerimize teşekkür ediyorum.Bu zor günleri birlikte atlatacağız. Depremde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve Aziz milletimize başsağlığı, yarılılara acil şifalar diliyorum.”Dedi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi