SAĞLAM DURUŞ

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı görevine atanan Muammer Avcı'ya yönelik yıpratma kampanyası erken başladı.

Gerek muhalif siyasi partilerin temsilcileri, gerek parti içinde yönetim dışında kalan bazı siyasetçiler tarafından fısıltı gazetelerinde üretilen mesnetsiz söylentiler partiye çeki düzen verip, belirli bir disiplin sağlayan Muammer Avcı'yı yıpratmaya yönelik hareketler olarak görülüyor.

Kamuoyunda ve parti tabanında hiç bir şekilde itibar görmeyen bu söylentilere karşı Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı'nın sağlam duruşu takdirle karşılanıyor.

Öte yandan evlerinde tadilat yapılan bir aileyi ziyareti sırasında ev sahibinin talebi üzerine içeriye ayakkabı ile girmesi de aynı çevreler tarafından Muammer Avcı'ya yönelik yıpratma kampanyalarından biri olarak değerlendiriliyor.

YÖNETİMDE DİSİPLİN SAĞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığı ve Ak Parti'ye gönülden bağlılığı ile tanınan Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı, göreve başlar başlamaz parti içindeki dağınıklığa ve yetki karmaşasına son verdi.

Parti içinde disiplin sağlaması ve daha önce yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırması bazı çevreleri rahatsız etmesi Muammer Avcı'nın sadece siyasi muhaliflerini değil, parti içindeki bazı kişileri de rahatsız ettiği belirtiliyor.

Ak Parti'de tüm teşkilatların derlenip toparlanmasını sağlayan, 2023 Haziran ayında yapılacak genel seçimler nedeniyle parti içindeki dengeleri de gözeten bir yönetim listesi ile yola çıkan Muammer Avcı'nın her hareketi, yıpratma kampanyaları tarafından mercek altına alınmaya başlandı.

Parti içinde ayrımcılığa ve çıkarcılığa prim vermeyen Muammer Avcı'ya kendi yönetimi ile birlikte tüm ilçe başkanları, parti teşkilatları ve parti tabanı tarafından tam destek veriliyor.

BÜROKRASİ İLE KOORDİNE HALİNDE

İlimizde devam eden ve yeni yapılacak yatırımlarla ilgili adeta bir mühendis gibi davranan ve bürokrasi ile koordineli olarak çalışan Muammer Avcı, devam eden yatırımlarda herhangi bir aksama meydana geldiğinde derhal devreye gidip, aksaklığın giderilmesini sağlıyor.

Yatırımlarla ilgili bakanlıklar ve bakanlık bürokratları ile de sık sık istişare halinde bulunan Muammer Avcı, bir yandan da seçim hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yıpratma kampaylarına karşı sağlam duruşu ile dikkat çeken Muammer Avcı'ya parti tabanından büyük destek veriliyor.

(HABER ERSİN ÇORBACI)

Editör: Haber Merkezi