AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Ekim ayı başında yapılan oda seçimlerinde yeniden başkan seçilen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Heyeti Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşen Orhan, Yücel Mercimek, Hamdi Öztürk ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya karşıladı.

Yeni dönemin hayırlı olması temennilerinin devamında ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir heyete; Zonguldak İl – İlçe SEGE verileri, Mevcut Sektörlerde Derinleşme, Zonguldak’ta Sektörel Çeşitlilik Çalışmaları, Yaşam Kalitesi Gelişimi Güç Birliği ve Lobi çalışmaları, Güçlü Sektörler ve Kuruluşlar, Filyos Projesinin Bölgeye sağlayacağı avantajlarının anlatıldığı bir sunum yaptı.  Sunumun devamında Zonguldak ekonomisi ve sosyal yaşamının geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ‘’ İlimiz ve bölgemiz için geliştirdiğimiz projelerde, yaptığımız faaliyetlerde paydaşlarımızla istişare halinde olmayı önemsiyoruz. Birlikten güç doğacağını biliyoruz ve birlikte hareket ederek başarıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanımız Mükerrem Ayçiçek’ in hep desteğini ve katkılarını gördük. Nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da birlikte çalışmaya ortak akılla hareket etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi