Zonguldak Belediye Meclis Üyeleri geleneksel bütçe yemeğinde buluştu.

Zonguldak Belediyesi'nin Kasım ayı bütçe görüşmelerinin sonra ermesi sebebiyle geleneksel bütçe yemeği düzenlendi.
Kozlu Coşkunoğlu Marina Restorantda gerçekleştirilen bütçe yemeğinde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve tüm belediye meclis üyeleri bir araya geldi.
Yemekte yorucu ve yoğun bir meclis gündemi sonrası meclis üyeleri sohbet ettiler, stres attılar.
Zonguldak Belediye Başkan Ömer Selim Alan, ortak amaçlarının Zonguldak'ın daha iyi hizmet alması olduğunu belirtti.

Bütçenin kabul edildiğini ve bütçede emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan şunları söyledi:

"Bu bir gelenek. Belediye meclisimizde her bütçe görüşmesi bittikten sonra yemek organizasyonu hep olmuş bugüne kadar ve biz de bu adeti devam ettiriyoruz. Bu geleneği göreneği devam ettiriyoruz. O yüzden de meclis görüşmelerinden sonra yorucu ve yoğun bir gün oldu bizim için. Bütün arkadaşlarımız, özellikle komisyondaki arkadaşlarımız ve mesai arkadaşlarımın emeğine sağlık, bütün meclis üyelerimizde gerçekten başından sonuna kadar destek verdiler. Yeri geldi bazı konularda görüş ayrılığımız oldu ama sonuçta Zonguldak'ımız için en hayırlı kararları aldığımız kanaatindeyiz. İnşallah şehrimizde belediyemize Zonguldak'ımıza hayırlı olur. Tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Akşam da bir araya geldik bir yemek yiyelim istedik. İnşallah daha güzel günlerde hep beraber oluruz. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum katıldıkları için. Zonguldak için çalışmaya, birlikte olmaya, yeri geldiğinde. doğruyu bulmak için de tartışıp en doğrusunu yapmaya gayret göstereceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi grubu olsun AK Parti grubumuz olsun diğer arkadaşlarım biz belki mecliste yeri geldiğinde birbirimizi eleştirdiğimiz zamanlar da oluyor ama bu siyasetin bir cilvesi, olması gereken de bu ama hepimizin tek isteği Zonguldak'ımızın daha iyi hizmet alması, daha iyi olmasıdır ve onu da bugüne kadar hep saygı ve sevgi çerçevesinde yaptık  Ben tekrar arkadaşlarımızın hepsine  teşekkür ediyorum Bütçemizde Zonguldak'ımıza, belediyemize hayırlı ve uğurlu olsun"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi