AK Parti heyeti esnafı ve vatandaşları ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Partililer ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi bölgesinde esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı,gazetecilerin sorularını yanıtladı.Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Avcı,"il ve ilçe başkanlığı noktasında hep birlikteyiz. Cuma namazı çıkışı esnafla istişare edelim,gönüllerini alalım istedik" dedi.

YENİ HASTANEDE POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLECEK

Yeni hastanenin hizmete gireceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı,"Geçtiğimiz günlerde hastane ile ilgili açıklama yapmıştık, her şey yolunda gidiyor.İlk etapta yeni hastanemiz poliklinik hizmeti vermeye başlayacak. "dedi.

ÖZHASEKİ GELİYOR

İl Danışma Kurulu'nun gerçekleştirileceğini ifade eden Avcı, "Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki şehrimize teşrif edecek.Değişik illerden belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz de gelecek.Akşamüstü saat 17:00 itibari ile de il danışma toplantımızı yapacağız."dedi.

HİZMETLERİ ANLATMAK GİBİ BİR DERDİMİZ VAR

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı,Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek'le sorun yaşıyor eleştirilerine sert tepki gösterdi.Avcı,"Merkez ilçe ile aramızda soğukluk olduğu yönündeki iddialara cevap vermeyi dahi zul görüyorum. Burada herkes bilsin ki ne ilçe başkanlarımızla ne de milletvekillerimizle ve hiçbir teşkilat mensubumuzla,belediye başkanlarımızla asla bir sorunumuz yok.Zaten sorun olma lüksümüz de yok.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ilimizde, ülkemizde muazzam bir yatırım süreci başladı. Birlikte yapılan işleri halkımıza anlatmamız lazım. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak gibi bir derdimiz var.Biz insanların gönlüne girmek,eser yapmakla mükellefiz. Asla şahsi bir kavganın içersinde olmak gibi bir durumumuz yok"dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi