Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’in, emeğin başkenti kömür kent Zonguldak’taki minik yazarlara teşekkür belgesi gönderdiği bildirildi. 
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:
‘’Çaycuma Şehit Hasan Yağlı İlkokulu öğrencileri, ‘Kitabımı Okuyorum, Kitabımı Yazıyorum’ projesiyle kitap okuma alışkanlıklarını, yazılı anlatımlarını geliştirmek amacıyla hikaye yazma tekniklerini öğrendiler. Öğrenciler, hem kitap okudular hem de kendi kitaplarını yazdılar, dijital ortama aktararak kitap haline getirdiler. Öğrenciler yazdıkları kitapları imzalayarak, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer’e gönderdiler.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer, Temel Eğitim Genel Müdürü Sayın Tuncay Morkoc aracılığıyla Çaycuma Şehit Hasan Yağlı İlkokulu öğrencilerine  
teşekkür etti. Milli Eğitim Bakanı tarafından küçük yazarların ismine özel imzalı teşekkür belgeleri ve bakanlıkça gönderilen hediyeler öğrencilere ve okulun öğretmenlerine Temel Eğitim Genel Müdürü Sayın Tuncay Morkoc ve İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan tarafından  takdim edildi. Temel Eğitim Genel Müdürü Sayın Tuncay Morkoc, Çaycuma Şehit Hasan Yağlı İlkokulu ziyaretinde, küçük yazarların teşekkür belgeleri ve hediyelerini takdim ederken, Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer’in öğrencilerimize selamını ileterek bakanımızın öğrencilerimize ‘kitaplarını aldıklarını, öğrencilerimiz ve kendi adına gurur duyduklarını, tebrik ettiklerini, başarı dileklerini ve yazmaya devam etmeleri istediği’ mesajını ilettiler.

‘MUTLUYUZ, ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYDUK’

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan; ‘Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer tarafından imzalanan Çaycuma Şehit Hasan Yağlı İlkokulumuzun minik yazarlarına iletilmek üzere gönderilen teşekkür belgeleri ve hediyeleri Temel Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Tuncay Morkoc ile birlikte öğrencilerimize takdim ettik. Mutluyuz, öğrencilerimizle gurur duyduk. ‘Kitabımı Okuyorum, Kitabımı Yazıyorum’ projesiyle yazma becerilerini geliştiren ve yazdıklarını kitaba dönüştürerek kitaplarını Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer’e ulaştıran öğrencilerimizin gururuna ve heyecanlarına şahit olduk. Ülkemizin aydınlık yarınları için gözlerindeki umudu ve ışıltıyı Temel Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Tuncay Morkoc ile birlikte gözlemledik. Hem okuyup hem yazan özlediğimiz öğrencilerin yetişmesine, öğrencilerimizin okuma ve yazma becerilerinin geliştirilmesi için öğrencilerimize rehberlik eden okulumuz öğretmenleri Ali Hasırcı ve Zeynep Hasırcı’ya teşekkür ediyorum. Okulumuzu ziyaret ederek sayın bakanımızın teşekkürlerini ve hediyelerini öğrencilerimize ulaştıran Temel Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Tuncay Morkoc’a, minik yazar öğrencilerimizin farkındalık oluşturan bu çalışmalarını ödüllendirerek bizleri gururlandıran, onore eden Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer’e minik yazarlarımız ve tüm eğitim ailemiz şükranlarımızı sunuyoruz’ dedi.’’

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi