Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın önderliğinde, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ile Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımı ile planlanan Batı Karadeniz Projesi Teknik Gezisi kapsamında Tosya Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi.
 
Ziyarette; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başoğlu ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya yer aldı.
 
Ziyarette ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; ‘’ Batı Karadeniz Projesi (BAKAP), Bölgemiz için hayati önem taşıyan TR81 ve TR82 İllerini (Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop, Çankırı) kapsayan bir Bölgesel Kalkınma Projesidir. Hazırlamış olduğumuz raporu Oda-Borsa yönetimlerimizle paylaşıyor, destek istiyoruz.

Bu kapsamda bizleri misafir eden Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Salih Tekeli’ye tecrübe paylaşımları, istişareleri ile misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından; "Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın önderliğinde, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ile Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımı ile planlanan Batı Karadeniz Projesi Teknik Gezisi kapsamında Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi"

(Haber: Göksel Çolak)

Editör: Haber Merkezi