Kadınlar Basketbol 2.Lig Play- Off grubunda mücadele eden  Zonguldak Spor Basket 67, ilk maçta deplasmanda 76-54 yendiği Menemen Belediyespor ile rövanş maçında karşılaştı. Site spor salonunda oynanan maça iki takım oyuncuları madenciler eşliğinde çıktılar.

Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Zonguldakspor 67 Basketbol takımı rakibini  96-51 yenerek final grubuna yükseldi. 6 takımı katılacağı final grubu maçları 20-26 Mart tarihleri arasında Çanakkale 'de yapılacak. Maçlar sonunda 2 takım 1. Lig'e yükselecek.

Kulüp Başkanı Kanat Tan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"ARABAMI SATAR GEREĞİNİ YAPARIM"
Bir çok özelden ve sosyal medya üzerinden mesajlar aldım.Tebrik eden arayan soran tüm dostlara teşekkürler.  Finale çıktık ve başaracağız Allah’ın izni ile son haftaya girdik.  Düzgün ve başarılı olduğun zaman herkes destek olmak istiyor sağ olsunlar. Duygu doluyuz. Özelden , mesajdan maddi manevi çok yardım etmek isteyenler var.  Şampiyonluk primi ve bir hafta konaklama takımın gideri sadece 500 bine yakın. 
Bu saatte kadar çok şükür geldik.  1 . Lig çıkınca daha güzel olacak her şey.  Biz bu kupayı bu şehire getireceğiz. En kötüsü arabamı satar yine bu güne kadar olduğu gibi , aslan gibi sıfır borç ile lige çıkarız.  Ölmek var dönmek yok. Hafta içinde tüm kamuoyu ile bu konu hakkında bilgi paylaşacağız. Saygılar “
 HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi