Aynı zamanda Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili , iş insanı ve MHP Alaplı İlçe Başkan Yardımcısı olan Bayram Bozkurt, MHP Zonguldak'tan Milletvekili aday adaylığını açıkladı
MHP İl binasında düzenlenen basın açıklamasına İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay ve çok sayıda Partili topluluğu katıldı.

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, "Aday adaylığı sürecini başlaması ile beraber değerli kardeşimiz Bayram Bozkurt'ta aday adaylığı için başvurmuştur. Bu süreçte İnşallah Allah ayağına taş değdirmesin ve muzaffer eylesin diliyoruz kendisine başarılar diliyoruz.Değerli kardeşimiz sanayici iş insanı olarak ve ayrıca Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası başkan vekili olarak görev yapmaktadır. Kardeşim yıllardır bu ticaretin içindedir ve siyasette de beraber yol yürüdüğümüz bir kardeşimizdir. Hakkında hayırlısı olacağına inanıyoruz İnşallah hayırlısı olur inşallah Muzaffer oluruz" dedi.


MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Bayram Bozkurt'da "14 Mayıs'ta  yapılacak olan 28 dönem milletvekili seçimleri öncesinde milletvekili aday adaylığı için başvurdum. Bundan sonraki süreç genel merkezimizin ve il başkanlığımızın takdirindedir.Buradan tüm Zonguldak'ta hemşirelerime selam ve saygılarımla sunuyorum. Cenabı Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. Mevlam başarı nasip eylesin çıktığımız yolda Allah'ın izniyle iki tane milletvekili çıkartmayı bize nasip eylesin Zonguldak'tan. Onun için elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz" ifadesini kullandı.
Bayram Bozkurt kendisini; "1983 Alaplı doğumluyum. 1997 İstanbul'da plastik sektörüne girdim, 2010 yılından beri de plastik sektöründe ticaretle uğraşmaktayım. Allah nasip ederse fabrika kuruyoruz ve Ağustos Eylül gibi de fabrikamızı faaliyette geçireceğiz. Aynı zamanda da Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkan vekiliyim. 1 yıldır meclis başkanı vekili görevimi yürütüyorum.. MHP Alaplı İlçe Başkan Yardımcısıydım" Sözleriyle tanıttı .

MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay'da,"Bugün Zonguldak il başkanımıza Alaplı'da Başkan yardımcılığımı yapan değerli kardeşimiz iş insanı Bayram Bozkurt'un aday başvurusu için buraya geldik. Bayram Bozkurt Alaplı'da ticaretle uğraşan sevilen sayılan teşkilatımızın içinden bir insan ve teşkilatımız içinde istişare yaparak çıkarttığımız bir aday arkadaşımızdır. İş insan olarak da gayet başarılı azimli genç ve dinamik bir insandır. İş sektörü olarak da Alaplı'mızda istihdam sağlanmak için yeni bir fabrika kurma aşamasındadır. Kendisi ilerleyen zamanda fabrika açıldığı zamanda Alaplı' da istihdam sağlayacaktır. Biz bu şekilde değerli olan insanları siyasete bir nebze kazandırdığımız için ben Alaplı ilçe başkanı Erol Oktay olarak kendi adıma ve teşkilatım adına, Sayın İl Başkanı adına seviniyorum Çünkü bizim böyle insanların düzgün insanların Alaplı'da Zonguldakımızda sevilen insanlarımızı siyasete kazandırmamız lazım ki Zonguldak'a faydalı olabilelim. Bu aşamada da inşallah 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde 15 Mayıs'ta belki benim burada ki konuşmaların birilerine afaki olarak gelebilir ama hedefimiz kesinlikle söylüyorum 2 tane milletvekilliği Zonguldak'tan Milliyetçi Hareket Partisi olarak çıkartmak istiyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz ve tüm Zonguldak'ta hemşirelerimize buradan sesleniyorum düzgün insanlarla düzgün şekilde yola çıktık herkesin desteğini bekliyoruz." dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi