Hüseyin Uysal üç-beş kişi ile parti binası açılışı yaptı

*** 2023 Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçiminde BBP'den birinci sıra milletvekili adayı olmak isteyen ve bu nedenle BBP İl Başkanı Serdal Acar hakkında spekülasyon üreterek görevden alınmasını sağlayan Hüseyin Uysal, uzun bir aradan sonra Ereğli ve Alaplı'dan getirdiği birkaç parti yöneticisi ile parti binası açılışı yaptı.

Tam bir fiyasko ile sonuçlanan açılışa Zonguldak'tan katılım sağlayamayan Hüseyin Uysal, Ereğli ve Alaplı'dan getirdiği bazı ilçe yöneticileri ile açılış yapmak zorunda kaldı. Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir binada küçük bir ofis kiralanıp, BBP İl Başkanlığı binası olarak açılış yapılması ve katılım sağlanamayışı tam bir fiyasko olarak nitelendirildi.

Hüseyin Uysal'ın, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurucusu olduğu BBP'yi Zonguldak'ta bu duruma getirmesini üzüntüyle izleyen bazı partililer, Hüseyin Uysal'a sert tepki göstererek, " BBP'nin İl Başkanlığı binasının açılışı böyle mi olur, küçük bir oda tutup il başkanlığı binası diye göstermelik açılış yaptılar. Ereğli ve Alaplı'dan getirdikleri üç-beş kişi ile sözde açılış yaptılar. Böyle açılış mı olur? Hani, teşkilatlar nerede? Merkez, Kozlu, Devrek, Gökçebey,

Çaycuma ilçe başkanları ve teşkilatları nerede? Alperen Ocakları İl Başkanı nerede? Kadın kolları, gençlik kolları nerede? İl Başkanımız Serdal Acar döneminde tüm teşkilatlar kurulmuş, partimiz Zonguldak'ta tavan yapmıştı. Şimdi teşkilatı olmayan il başkanlığı binası açılıyor. Hüseyin Uysal'ın il başkanlığına atadığı Nihat Şen isimli kişi ortalıkta görünmüyor. Hiçbir çalışması, hiç bir siyasi faaliyeti yok. Görüntü olsun diye il başkanlığıa getirilmiş bir kişi. Hüseyin Uysal ve Yusuf Karaoğlu bu partiyi dizayn etmeye çalışıyor. Bu parti, ne Hüseyin Uysal'ın, ne de Yusuf Karaoğlu'nun partisidir. Bu parti merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve bu partiye görül vermiş insanların partisidir, Hüseyin Uysal'ın Zonguldak elini çekmesini istiyoruz, partiye zarar vermesini istemiyoruz. Gölge etmesin başka ihsan istemez." şeklinde konuştular.

TAZİYE ZİYARETİNDE GÜLÜCÜKLER DAĞITTI

Öte yandan Amasra'da meydana gelen grizu faciası nedeniyle GMİS Genel Merkezi'ni ziyaret eden Hüseyin Uysal ve birkaç kişinin ziyaret sırasında etrafa gülücükler dağıttığı görüldü. Bir taziye ziyareti sırasında böyle fotoğraf vermenin yanlışlığına dikkat çeken vatandaşlar, " Taziyeye mi gitmişler, gülmeye mi gitmişler belli değil. Siyaset ciddiyet ister, ortama göre davranmayı gerektirir" dediler.

SERDAL ACAR'A SİYASİ OPERASYON YAPILDI

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı görevine başlaması ile birlikte kısa sürede tüm parti teşkilatlarını oluşturup seçime hazır hale getiren ve yoğun siyasi faaliyetleri ve gündem oluşturan açıklamaları ile BBP'yi Zonguldak siyasetinde en üst sıralara taşıyan Serdal Acar'a, milletvekili adayı olmasını engellemek için siyasi operasyon yapıldı. Serdal Acar hakkında bazı asılsız ve mesnetsiz iddialar servis edilerek, usulsüz bir şekilde görevden alınması sağlandı.

SerdalAcar'ın görevden alınması üzerine Zonguldak'taki BBP teşkilatlarının büyük bir bölümü ile Alperen Ocakları İl Başkanı istifa etti.

Serdal Acar, kendisi hakkında spekülasyon üretip, asılsız iddialarda bulunanlarla ilgili hukuk süreci başlattı. Hukuk süreci halen devam ediyor.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi