İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, İYİ Partinin 5'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ender Adıbaş, "Biz bu günlere çok zor şartlarda geldik, kolay gelmedik. Attığımız her adımda engellemek isteyenler oldu. Sesimizi kısmaya, yolumuzu kesmeye çalışanlar oldu. Allah’ın izniyle hiçbiri bizi yolumuzdan çeviremeyecek" dedi.

İYİ Parti'nin iktidara yürüdüğünü ifade eden Kozlu ilçe Başkanı Ender Adıbaş şunları söyledi:

"Partimizin 5. kuruluş yıl dönümü olduğu şu günlerde, ilk günden bu zamana kadar Partimiz'in yanında olan canla başla mücadele eden herkese teşekkür ediyorum.İYİ Partimiz ve Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle  İYİ’lik için çalışacağız .Her geçen gün  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin de dediği gibi,
“Bizim öykümüz, adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin, kutlu mücadelenin, başarının, büyük Türk milletinin öyküsüdür". Bu öykünün kahramanları, başarının mimarları sizler ve bizlere inanan aziz milletimizdir. Biz bu günlere çok zor şartlarda geldik ,kolay gelmedik. Attığımız her adımda engellemek isteyenler oldu. Sesimizi kısmaya, yolumuzu kesmeye çalışanlar oldu. Nitekim İYİ Parti büyüdükçe daha neler neler göreceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın, Allah’ın izniyle hiçbiri bizi yolumuzdan çeviremeyecek çünkü biz bu kutlu yola koltuk sahibi olmak için, zengin olma için çıkmadık, biz bu yola milletimiz için, Türkiye için çıktık. İlk günkü aşkla yürümeye devam ediyoruz. Bizim siyasetimizin öznesi milletimizdir.”
Bizler bu Genel Başkanımızın bu sözleriyle çıktığımız yolda mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu vesileyle 5'inci kuruluş yıl dönümümüz kutlarım”
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi