Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu, "Bu sezon 15 Kasım'da Duvardakiler, 8 Aralık'ta Doğaçlama Tiyatro, ardından "Azizname" daha sonra "Başbelası" oyununu sahneleyeceğiz ve 27 Mart'ta ise ve Gırgıriye müzikali ile tiyatro severlerin karşısına çıkacağız" dedi.

Tiyatro Hanedan'ın Genel Sanat Yönetmeni Ferdi kazancıoğlu sezonu Belediye Kültür Merkezi'nde 15 Kasım'da oynayacakları duvardakiler isimli oyunuyla açacaklarını ifade etti.

Bu sezonun dolu dolu geçireceklerini ve çok sayıda oyun hazırlıklarını ifade eden genel sanat yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu tüm Zonguldaklıları tiyatroyu izlemeye davet ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Tiyatro Hanedan olarak sezonu açıyoruz. Bu yıl çok çalışıyoruz. 3 ayrı oyuna aynı anda başladık çalışmaya. 15 Kasım Salı günü BKM'de  Duvardakiler oyunuyla sezonu açacağız.
Hemen arkasından 8 Aralık'ta Doğaçlama oyunuyla devam edeceğiz Aynı zamanda çok ciddi bir müzikal hazırlığı içerisindeyiz. Zonguldak'ta görülmemiş şekilde müzikale başlıyoruz. Başladığımız oyunların içerisinde Ayrıca çok güzel bir Azizname oyunu da var. Ayrıca yine mükemmel bir komedi daha hazırlıyoruz Onun da adı Başbelası Çok eğleneceğiz. Bu yıl Sanat dolu faaliyetlerin olacağı bir sezon olacak. Tüm tiyatrolar sezonu açıyor Tabii ki biz de dolu dolu bir sezon geçireceğiz. Yakın tarihte tüm Zonguldak'ları sahneleri bekliyoruz. bol bol eğlenmek istiyoruz.
Daha önce müzikal anlamda yedi kocalı Hürmüzü oynamıştık ve çok tutulmuştu bayağı tutulmuştu ve salon tıklım tıklımdı bunun üzerine çıkmamız gerekiyor. Şimdi ise "Gırgıriye" müzikali ile geliyoruz. mükemmel bir komedi, 20 kişilik bir kadro ile daha az karargafi şarkı müzik tüm hazırlıklarına başladık Ve Allah nasip ederse 27 Mart günü sahneleyeceğiz."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi