Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Sanayi Sitesi Yönetimi ve Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, “hayırlı işler, bol kazançlar” dileğinde bulundu.

    Sanayi Sitesi Yönetim Başkanı Raşit Akçabelen ile görüşen Başkan Bozkurt, esnafın sıkıntı, sorunları ve talepleri konusunda bilgi aldı. 

    Sanayi sitesindeki işyerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Bozkurt, esnafla sohbet etti, talep ve önerilerini dinledi.

    Sıcak ve samimi ilgileri nedeniyle esnafa teşekkür eden Başkan Çetin Bozkurt, “Alın teriyle, emeğiyle çalışan şehrimiz ekonomisinin lokomotifi çok değerli sanayi esnafı kardeşlerimizi dinledik. Şehrimiz sanayisinin gelişmesi ve gerekli ihtiyaçlarının karşılanması için istişarelerde bulunduk. Her zaman yanlarında olduğumuz değerli esnaflarımıza teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum. Devrek Belediyesi olarak bu şehirde yaşayan insanların daha mutlu ve huzurlu bir kentte yaşaması için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

     Esnafımızın bize iletmiş olduğu talep ve sıkıntıları ortak akıl ile çözmenin gayreti içerisinde olacağız. Her daim onların yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

     Sanayi Sitesi esnafı da yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Başkan Bozkurt’a teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

(Haber merkezi)

Editör: Haber Merkezi