İYİ Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Kübra Dursun Zonguldak İl Başkanlığında Kadın Kolları ile bir araya gelerek toplantı yaptılar.

"KADINLARIMIZLA SAHADA OLACAĞIZ"
Toplantı öncesinde konuşan İl Başkanı Erdal Gülay;” Tanışma toplantısı gerçekleştiriyoruz sonra da birlikte çalışacak olduğumuzdan dolayı günü belirledik bugün inşallah sahaya gideceğimiz ilk gün. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi olmak üzere ve kadın politikaları başkanımız Sayın Ünzile yüksel hanımefendi tarafından bizlere şehrimizden, ilimizden sorumlu olan Sayın Kübra Dursun hanımefendi görevli biz de bundan sonraki süreçte haftada bir gün kendisiyle birlikte ilçe ilçe gezerek kadınlarımızla birlikte sahada olacağız. Bugünden itibaren seçim çalışması anlamında beraber olacağız ben sizlerin huzurunda kendisine hoşgeldiniz diyorum” dedi.

"DURSUN: BU SEÇİM BİR KURTULUŞ SAVAŞIDIR"

İYİ Parti Kadın Kolları Politika Başkan Yardımcısı Kübra Dursun, kadınlar olarak sürekli sahada olacağız, bu seçim artık bir Kurtuluş Savaşı Mücadelesine döndü dedi. Dursun’un açıklamaları şu şekilde;
”Ben Zonguldaklıyım buraya bu göreve atanmak daha da çok büyük bir onur gurur duyuyorum. Parti kuruluşundan beri partinin içerisinde ben yer alıyorum kadın politikalarımıza bağlı olarak Genel Başkanımız tarafından Batı Karadeniz sorumlusu olarak atandım. Karabük, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın illerimizde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İstişare toplantılarımızı geçen hafta geliştirilebilir yanlarımız neler bunları konuştuk ve tartıştık. Kendimize bir yol haritası belirledik geçen haftadan beri ben bu ikinci oturum oluyor zaten diğer illere de birer gün ayırdım ve bu haftada aynı şekilde bugün Zonguldak‘ta dün Kastamonu ve Karabük’de başlattık. Bu çalışmaları bugün de Zonguldak‘ta inşallah Allahın izniyle seçim saatimizi başlatmış olacağız. En büyük hedefimiz ve düşüncemiz görevlilik tanımı içerisinde de zaten belli oluyordur kadın politikaları ve kadınlar çalışıyor olacak olacağız en büyük hedefimiz ve isteğimiz gidilmedik tek bire bırakmayacağız. Kadın esnaflarımızda derdini dinlemediğimiz tek bir esnafımızı bırakmayacağız ve en büyük olarak da aslında bu erkek hegomanyasını yıkmak için bir taraftan da geliyor olacak. Erkekler elbetteki olacak ama bu fırsat eşitliğinin bizlere de verilmesi gerekiyor. Atatürk’ün bizlere seçme ve seçilme hakkını verdiği gibi tam da bu şekilde Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkarak kadınlara değer vererek onların çok değerli ve kıymetli olduklarını onlara anlatacağız. 


"ZONGULDAK’TA ÇARŞI, EREĞLİ'DE PAZAR ESNAFINI GEZECEĞİZ"

Bugün de zaten Zonguldak merkezde çarşı gezimizi yapıyor olacağız, ardından Ereğli‘de pazar ve esnaf ziyareti yapıyor olacağız. Orda da ilçemizi ziyaret Edip genel çalışmalarla ilgili bilgi alıyor olacağız ve ardından diğer ilçelerimize de tek tek gideceğiz. Pazar, esnaf hiçbir şekilde bırakmayacağız bütün sorunları tek tek not alacağız gerekli yerlere bunları iletiyor olacağız. Bugüne kadar yaptığımız gibi inşallah İYİ Partili iktidar Başkanımız Sayın Meral Akşenerin liderliğinde iyi Parti iktidar yapacağız. Zonguldak‘da eğitim hedefimiz elbetteki çok iyi bir oy alabilmek meclise gönderebildiğimiz kadar milletvekili göndermek ve buranın sorunlarını en güzel şekilde dile getirmek olacak. Kadınların hakkını savunmak olacak il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte mücadele ediyor olacağız. 

"BU BİR KURTULUŞ SAVAŞI"

Bu bizim son seçimimiz kaybedecek bir Türkiyemiz yok bizim son şansımız başkanlarının da dediği gibi kesinlikle buna katılıyorum bu bir kurtuluş Savaşı mücadelesidir, bu bir Çanakkale zaferi mücadelesidir o dönem nasıl ki kadınlar cepheye yemek taşıdıysa mermi taşıdıysa cansiperane en önlerde yer aldıysa aynı şekilde iyi partili ve cesur kadınlar olarak yine sahaya çıkacağız ve kadınlarımızın sesi olacağız. İnsanlar artık korkmuyor ben bir korku kültürü görmüyorum çünkü tencere kaynamıyor mutfakta çok büyük bir yangın var. Buda elbette ne demek oluyor kadınlar için aslında bu bir sorun çünkü mutfakta olan bizleriz en çok o yüzden bu sorunları en yüksek sesle en gür sesle sizlerin aracılığıyla bunları dile getiriyor olacağız. Bundan sonra bizleri çok sık bir şekilde sahalarda görüyor olacaksınız bu yüzleri lütfen aşina olun iyi Parti Zonguldak da birinci olacak ben buna canı gönülden inanıyorum gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye çok çok ama çok iyi olacak.

"KADIN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAKTIR"

Bizim parti liderimiz bir kdın o yüzden biz kadınlara öncelik veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Adaylık için bir şey söylemem mümkün değil ama Kadın aday olacaktır diye düşünüyorum”  dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi