Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mukadder Yalçın, 6 yaşında ki kız çocuğunun evlendirilmesine sert tepki göstererek, "Günlerdir içimizi acıtan bu rezilliği, yalnızca  bir siyasetçi olarak değil, insan olarak utançla kınıyorum" dedi.
Memleket Partisi İl Başkanı Yalçın yaptığı açıklamada, "Batı' ya tüm medeniyeti öğreten bir milletiz biz. Türk Milleti, inanç sistemi üzerinden on yıllardır kandırılıyor,  sömürülüyor.
Sözde din bezirganları, 6 yaşındaki bir kız çocuğunu bir adamın koynuna atmayı inanç bellemişler. İsmail Ağa Tarikatı ve benzerleri, türevleri, Türk Milletinin yüz karası olup, bu tarikatları İslamiyetin neferleri gibi gösterenler ise yatacak yerleri olmayan insan müsveddeleridir. Günlerdir içimizi acıtan bu rezilliği, yalnızca  bir siyasetçi olarak değil, insan olarak utançla kınıyorum. Kız veya erkek gözetmeden, 6 yaşındaki bir çocuğun yeri yatak odası değil, okul sınıfıdır. Bu rezilliği sağlayanlar,  bu rezilliğe çanak tutanlar Türkiye Cumhuriyeti' nde yaşayamaz, yaşatmayacağız ve barındırmayacağız. Söz veriyoruz!" ifadesini kullandı.
(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi