Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Hasan Öztürk üst geçidinin tadilat ve bakım çalışması sebebiyle geçici olarak kapatıldığını söyledi.
Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinde Hacıoğlu ve Cumayanı mahalle halkının kullanmış olduğu Üst geçit de tadilat ve yenileme çalışmaları başladığından dolayı Hasan Öztürk Üst Geçidi bitinceye kadar 2 ay gibi bir süre yaya yoluna kapatıldı.

Üst geçitte ki çalışmalarla ilgili Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün yaptığı açıklamada, “Beldemizde 40 yıl önce yapılmış olan Hacıoğlu ve Cumayanı mahallesi vatandaşlarımızın  yaya yolu olarak kullandığı Hasan Öztürk Üst geçidimizin ayakları  yıllar içinde yıpranmıştır. Belediye olarak Demiryolları üşt geçidi olarak yapılmış olan köprünün bakım tadilat ve yenilenmesi için Demiryolları yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucunda üst geçit yenilenmesine başlanmıştır. Hacıoğlu ve Cumayanı mahallesindeki vatandaşlarımızın yaya yolu olarak diğer Üst geçitleri kullanmalarını rica ediyorum. Üst geçidimizin yenileme çalışmaları bittiğinde yeniden halkımızın hizmetine açılacaktır. Yenileme  çalışmalarında emeği geçen kurum ve kişilere teşekkür ederim.”dedi.
(Haber-Göksel Colak)

Editör: Haber Merkezi